• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Begeleidt je mensen met een burn-out of ben je van plan dit te gaan doen, dan vraag je je misschien af wat een handige aanpak is, die tot resultaat leidt.

Ik heb al 400 werknemers begeleidt met mijn methode tot het gewenste resultaat en 300 professionals opgeleid om met mijn methode aan de slag te gaan en wat ik begrijp krijgen zij ook van werkgevers en werknemers terug dat ze tevreden zijn met het gewenste resultaat. In de methode is er aandacht voor het verlangen om weer plezier in het leven en het werk te krijgen en dat je cliënten hun werk weer op het oude niveau kunnen doen, maar je vraagt je misschien af of dit wel haalbaar is. En het antwoord daarop is ja, dat is zeker mogelijk. Wel moet je cliënt er zelf wat voor doen. Hoe? Door een bewezen aanpak te volgen, met een duidelijk maar eenvoudig stappenplan.

Ik heb de leergang vervangen door een online-trainingsprogramma, dit kun je gewoon thuis doen op e een tijdstip dat jou uitkomt.

Het is bewezen dat een combinatie van beeld en geluid het beste werkt Bovendien kun je de video’s terugspoelen en terugkijken. Daarnaast kun je vragen stellen en jouw ervaringen met het materiaal delen in een besloten chatgroep, waar ik ook vrijwel dagelijks bij aanwezig zal zijn om je verder te helpen.

Bovendien wordt de video ondersteunt met werkbladen die eenvoudige opdrachten bevatten voor je cliënten. Je zult merken dat deze opdrachten wel veel impact opleveren. Een eenvoudige, pragmatische en effectieve aanpak.

Ik wil je uitnodigen om je, via onderstaande knop, aan te melden voor de video, waarin ik je de eerste stap van het traject cadeau doe, je kunt deze stap meteen bij je cliënten inzetten.

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2021 Flow-wolf - Powered by Maatos